Blog

Bir Web Sitesine Sahip Olmak İstediğinizde Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Web Sitenizde Ziyaretçilerinizin Beklentilerini Karşılayın.

Bir web sitesi yaptırdığınızda web sitenizi sadece siz ziyaret ediyor olmayacağınız için sunduğunuz ürün veya hizmetleri web sitenizde en iyi şekilde sergilemeniz gerekmektedir. Çünkü web sitenize gelecek olan ziyaretçilerin hangi ürün veya hizmetlerinizi aradığını düşünerek bir tasarım yapmanız ziyaretçilerin ürün ve hizmetlerinize hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlayacaktır. Ayrıca web sitenizde çok uzun bir şekilde bilgi sunmak yerine ihtiyaç duyulan bilgiyi kısa ve öz bir şekilde anlatarak fotoğraf ve video ile desteklenmeniz oldukça önemlidir.

Arama Motorlarına Uyumlu Bir Web Sitesine Sahip Olun.

Bir web sitesi tasarımı yaptırırken en önemli konulardan birisi de arama motoru optimizasyonuna uyumlu bir web sitesi yapılmış olup olmaması oldukça önemlidir. Arama motorlarına uyumlu yapılmamış olan internet sitesi sadece sizin ve çevrenizdeki arkadaşlarınızın ziyaret ettiği bir web sitesinden öteye gitmeyecektir. Aslında web sitesinin asıl amacı, sunduğunuz ürün ve hizmetlerle ilgili olarak yeni müşterilere hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlamaktadır. Web sitesi yaptırmak istediğiniz zaman arama motorlarına uyumlu bir web sitesi talep etmeniz önemlidir.

Mobil Uyumlu ve Kullanıcı Odaklı Bir Web Sitesi Yaptırın.

Günümüz teknolojisinde mobil kullanım oranı oldukça artmaktadır. Bu yüzden mobil cihazlarda bir web sitesinin uyumlu olması sunduğunuz ürün ve hizmetleri sitenize gelen kullanıcılara en iyi şekilde sunmanızı sağlamaktadır. Her yapılan mobil uyumlu web sitesi kullanıcı odaklı olmayabilmektedir. Ayrıca arama motorlarında üst sıralarda yer almanın bir yolu da mobil uyumlu ve kullanıcı odaklı web sitesine sahip olmaktan geçmektedir.

Sitenizin Açılış Hızı Önemlidir.

Kullanıcılar arama motorlarında yaptığı aramalarda bulunan internet sitelerine giriş yapmak istediklerinde eğer web siteniz 3-4 saniyeden daha fazla sürede açılıyor ise sitenizi ziyaret etmeden başka web sitelerine odaklanmaktadırlar. Bu konuda web sitenizin kaliteli bir Web Hosting hizmetinde barınması gerekmektedir. Açılış süresi arama motorları tarafından önem taşıdığından ötürü hızlı açılan web sitelerini üst sıralarda göstermektedir.

Web Sitenizde Kullandığınız Görsel ve İçerikler Orijinal ve İşlevsel Olsun.

Bir web sitesi yaptırılırken en önemli ve dikkat edilmesi konulardan birisi de web sitenizde yer alacak içerikler ve görsellere gereken önemin verilmemesi ve kopyala yapıştır tekniği ile başka internet sitelerinden alınarak açılan web sitelerinin olması arama motorları tarafından sevilmemekte ve kullanıcılar tarafından da bu internet siteleri ziyaret edilmemesidir. Bu yüzden Web sitenizde kullanacağınız görsel ve içeriklerin size ait olması oldukça önemlidir. Bu yüzden kullanacağınız fotoğrafların lisans durumlarını ve orijinalliğini kesinlikle araştırın. Eğer imkânınız bulunuyorsa web sitenize koyacağını tüm fotoğraflar size ait olsun. Web sitenizde bulunan içeriklerin orijinal ve size ait olması da arama motorlarındaki konumuzu olumlu yönde etkilemektedir.

Tüm bu konulara hakim, tecrübeli ve yetenekli bir web tasarım ajansı seçin.

2000 yılından bu güne web tasarım sektöründe uzman kadrosu ile hayal ettiğiniz internet sitesi tasarımlarınızı profesyonel çözümler üreterek sizlere sunarak Türkiye'nin en iyi web tasarım ajanslarından biridir. Tecrübeli ekibimiz ile birlikte Kullanıcı odaklı ve mobil uyumlu web sitesi tasarımı haricinde arama motoru optimizasyonu, sosyal medya danışmanlığı, alan adı ve hosting hizmetleri gibi bir çok konuda sizlere en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

Devamını Oku

Mobil Uyumlu ve Kullanıcı Odaklı Tasarımlar Ziyaretçiyi Arttırır!

Tam anlamıyla kullanıcı odaklı web sitesi yapabilmek için gerçekten bu konuda profesyonel bir firmadan hizmet almanız gerekmektedir. Sürekli gelişmekte olan teknoloji sayesinde artık birçok kullanıcı sadece Masaüstü bilgisayarlardan değil, tablet, telefon, tablet bilgisayar gibi cihazlardan da web sitelerini ziyaret ederek ihtiyaçları olan ürün veya hizmetlere hızlı bir şekilde ulaşmak istemektedirler.

Bu yüzden kullanıcının web sitesinde hızlı bir şekilde gezmesi amacına hızlı bir şekilde ulaşabilmesi sizin için oldukça önemli bir faktördür. Bu yüzden yaptıracağınız internet sitesinin mobil tasarıma ve kullanıcı odaklı olmasına, farklı tarayıcılar ile uyumlu çalışmasına önem göstermeniz gerekmektedir. Kullanımı kolay olan internet sitesi sahibi olmanız sitenize gelebilecek ziyaretçi sayısını arttırmaktadır. Ayrıca kullanıcı odaklı web tasarımının ve site içi SEO çalışmalarının yapılması halinde web sitenizin başarıya ulaşması oldukça kolay olacaktır.

Mobil uyumlu web sitesi tasarımı ve site içi optimizasyon çalışmaları konusunda uzman kadromuz ile birlikte en iyi mobil uyumlu web sitesi tasarımı hizmeti alabileceğinizden ve ziyaretçi trafiğinizin üst seviyelere çıkacağından emin olabilirsiniz. Mobil Uyumlu ve Kullanıcı Odaklı bir web sitesine hemen sahip olmak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Devamını Oku